Sinterklaas op bezoek bij SDOL


Zaterdag 30 november. 9.45 uur de eerste kinderen komen binnen. Toch wel iet wat gespannen maar zeker ook enthousiast.

Alle kinderen gaan mee naar buiten en daar wachten we want we hebben gehoord dat Sinterklaas zou komen. En ja na even buiten te staan horen we getoeter en komt Sinterklaas dit jaar met een echte coole vrachtwagen met maar liefst 8 zwarte pieten.

Na een warm welkom door Stefan Klein Koerkamp en de nodige liedjes van de kinderen splitsen we de groep op. Elk team komt om de beurt bij sinterklaas en de andere teams gaan gezellig met een heel aantal zwarte pieten spelletjes doen in de sporthal. De kinderen hebben een geweldige ochtend. Zie de fotolink om even mee te genieten.

Aan het eind van de ochtend bedanken we sinterklaas voor zijn komst en na nogmaals luidkeels te zingen verlaat sinterklaas De Achterberg weer.

Maar ondertussen hebben zijn pieten een kado achtergelaten voor de kinderen. Alle voetballers kregen pionnen met een softbal om in de winter binnen te kunnen voetballen en de handbal kreeg een kegelspel om hun gooi techniek te kunnen blijven oefenen.

Net voor iedereen naar huis ging mochten de kinderen nog even langs de bestuurskamer heen om hun gezette schoen weer op te halen. Hier heeft de supportersclub hun medewerking weer in verleend. Daar zijn wij ze zeer dankbaar voor. Al met al kijken wij samen met ruim 40 kinderen terug op een super leuke ochtend. SDOL en sinterklaas bedankt!!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 12 mensen, lachende mensen, schoenen

 

Voor de overige foto's klik hier.