Sportlink


Een korte belangrijke mededeling over gebruik Sportlink

Beste ouders en leden, 

Het kan in de toekomst vaker voorkomen dat ook de sportbonden een berichtje via Sportlink zullen versturen. Wij als vereniging maken daar ook gebruik van met bijvoorbeeld het versturen van de maandelijkse facturen. Dat scheelt ons veel handmatig werk en bespaart tijd. En ook het mailen vanuit het hoofdbestuur gaat heel snel met behulp van deze mogelijkheid en het mooie is dan dat we altijd actueel zijn, leden kunnen zelf sommige persoonsgegevens aanpassen. Even snel een berichtje over de Jaarvergadering of de Nieuwjaarsreceptie, het kan allemaal. 

Ook het versturen van de kantinedienstlijsten gebeurt op deze wijze, en daarnaast worden ze gepubliceerd op onze site en worden ze opgehangen in de hal van de sporthal, direct bij het binnenkomen links. Helaas komt het de laatste tijd wat te vaak voor dat kantinedienstdraaiers niet komen opdagen. Alhoewel mail dus niet de enige wijze van communiceren is lijkt het erop dat bij sommige mensen de mail in de ongewenste of spam-mailbox terecht komt.  Vriendelijk verzoek om daarom het mailadres no-repy@sportlinkservices.nl  uit de lijst van de ongewenste te willen halen en bij ontvangst van de mail gelijk die datum en tijd in je agenda te willen plaatsen, zodat je het niet kunt vergeten. 

Vanuit Sportlink zal één dezer dagen aan alle leden een bericht worden verstuurd. Mocht je deze op 25 december nog niet ontvangen hebben, kijk dan eerst even je ongewenste item- of spam-map door om na te gaan of het bericht daarin terecht is gekomen. Als dat het geval is, geef dan even aan dat er geen sprake is van ongewenste mail en verplaats het naar het in-postvak. Mocht je niets ontvangen hebben, dan graag een mail naar bestuur@svsdol.nl, zodat we kunnen nagaan of je mailadres wel correct door ons geregistreerd werd. Via de app zal ons kader ook nog even aandacht vragen hiervoor. 

Hoofdbestuur SV SDOL