Gezellige Nieuwjaarsreceptie SDOL

Vanmiddag was de kantine weer mooi vol.. En Voorzitter Peter Bons nam de microfoon bij de hand nadat alle aanwezigen het bestuur de handen had geschud.

Hij nam het afgelopen jaar even door met ons allemaal met in vogelvlucht alle hoogte punten en een paar dieptepunten waar we ook even bij stil moesten staan..
Maar na de pauze werd traditiegetrouw overgegaan tot de jaarverkiezingen binnen SDOL.
En daarmee was de titel van het Sporttalent van afgelopen jaar weggelegd voor Hugo Koggel. Hugo is een talentvolle speler die momenteel in de JO17-1 speelt. Hij is in het veld razendsnel en erg balvast. Zijn talentvolle optreden viel menigeen op dus vandaar deze mooie titel. Hugo gefeliciteerd!

Vrijwilliger van het jaar is een titel die over het afgelopen jaar werd meegenomen door Leo Vrielink.. Leo is al jaar en dag leider bij het voetbalkamp. Nu nog steeds bij één van de seniorenteams. Verzorger geweest bij het eerste. Zelf speler en jeugdspeler geweest bij SDOL en zich altijd op vele vlakken betrokken gevoeld binnen SDOL. En nog steeds helpt hij waar hij kan.
Dus ook Leo van harte proficiat.

Sportvrouw van het jaar is een titel die deze keer is weggelegd voor Sharon Spoolder. Sharon zet haar talenten in bij het eerste van SDOL afdeling Handbal. En dat doet ze zeer verdienstelijk. In het veld is ze zeker niet de makkelijkste om tegenover je te hebben staan. Ze gaat voor niemand aan de kant. En is zelf erg snel en tactisch. Met een daverend applaus en lovende woorden van de voorzitter nam Sharon deze mooie prijs in ontvangst. Sharon nogmaals proficiat.

Dan de sportploeg van het jaar. Tja eigenlijk kon dat maar één team zijn. Voor het eerst in 85 jaar speelt SDOL 4de klasse voetbal. En dat gaat mooi. Het eerste van afgelopen seizoen wist het na zovele jaren voor elkaar te krijgen. Een hele happening vorig jaar mei. Velen hebben meegeleefd en na afloop feest gevierd.. De saamhorigheid was groot! En het resultaat fantastisch.. Dus daarmee de terechte winnaar van deze mooie titel! mannen gefeliciteerd!!

Na al deze terugblikken en uitreikingen was het tijd voor gezelligheid bij de Achterberg en werd het jaar weer fijn samen begonnen.

De foto's van de wedstrijden handbal en voetbal Kader tegen A1/JO19 komen in een andere map.