Lid/leden scheidsrechterscommissie voetbal gezocht


Wij, leden van de scheidsrechterscommissie voetbal van SV SDOL, zijn op zoek naar iemand die ons team kan komen versterken en behulpzaam kan zijn bij het plannen.

Dat plannen bestaat o.a. uit het plaatsen van de scheidsrechters bij de wedstrijden (opstelling voor 2 seizoenshelften) en het bijhouden van de wijzigingen. We vergaderen eens per 2 maanden en daarbij wordt je aanwezigheid verwacht.

Het is ook mogelijk om de taken op de splitsen en de functie met 2 personen te vervullen. Het spreekt voor zich dat je/jullie ingewerkt zult/zullen worden, zodat het overnemen en herverdelen van taken zo soepel mogelijk zal verlopen.

Lijkt het je wat en zie je jezelf dit liever doen dan de kantinediensten (die vervalt zodra je ander vrijwilligerswerk verricht), meld je dan nu aan bij scheidsrechtersvoetbal@svsdol.nl. En ben je geen lid van de vereniging, maar is plannen jou op het lijf geschreven, je bent van harte welkom. Mocht je eerst meer informatie wensen, dat kan natuurlijk ook. Wij, Chiel Holtmaat , Stan Endeman, Benno Wichers Schreur of Jos Kogelman zullen je graag verder helpen.