Clubcollectiviteit via Salland Zorgverzekeringen


Salland Zorgverzekeringen uit Deventer heeft vele sportverenigingen in de regio een clubcollectiviteit aangeboden, ook aan SDOL. Daarmee wil SDOL niet voorschrijven dat men zich bij Salland verzekeren moet: die beslissing maakt iedereen zelf.

Al onze leden mogen van het aanbod van Salland gebruik maken. Op de site  www.salland.nl/sdol treft u onderstaande uitleg aan.

Salland Clubactie

Via SDOL:

 

  • 7% korting op uw aanvullende en tandartsverzekering
  • Maak kans op 1 jaar gratis lidmaatschap

 

Voor alle leden van SDOL en alle gezinsleden met hetzelfde woonadres.

 

De voordelen voor de club:

 

  • € 50 voor de club om vrij te besteden wanneer u als nieuwe Salland verzekerde instapt in de clubcollectiviteit.
  • € 10 voor de club om vrij te besteden wanneer u als bestaande Salland verzekerde overstapt naar de clubcollectiviteit.
  • € 10 voor de club om vrij te besteden wanneer u als bestaande Salland verzekerde via de clubcollectiviteit verzekerd blijft bij ons.


Deze bedragen gelden voor alle premiebetalende verzekerden die zich verzekeren of verzekerd blijven via de clubcollectiviteit.

 

Al verzekerd bij ons?

Bent u al bij ons verzekerd en wilt u overstappen naar de collectiviteit van uw sportclub? Dat regelt u heel eenvoudig via Mijn Salland.

Kinderen gratis meeverzekerd

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders. Als u bijvoorbeeld een aanvullende verzekering Top heeft, en uw partner de TandTop, dan heeft uw kind recht op de vergoedingen van beide Top pakketten.

Win een jaar lang gratis lidmaatschap!

Als u zich via uw club bij ons aansluit, maakt u automatisch kans op een jaar lang gratis lidmaatschap bij uw club! Dit geldt ook voor leden die al via de club bij ons verzekerd zijn.