Protocol verantwoord sporten SDOL vanaf 5 juni 2021

Aanvullende maatregelen:

• Sportwedstrijden, zowel amateur als professioneel, vinden plaats zonder publiek
  • Sportkantines zijn weer open onder voorwaarden die gelden voor de kantines.

Dit zijn de richtlijnen van SV SDOL:

• Trainingen en jeugdwedstrijden gaan voor juni weer door.
  • Het sportpark is alleen open voor spelers en trainers, scheidsrechters, grensrechters, begeleiders van teams (inclusief meerijdende chauffeurs)en de tafeldienst.
  • Er mogen geen toeschouwers aanwezig zijn bij wedstrijden en trainingen.
  • Op wedstrijddagen wordt trainers en leiders gevraagd om de tegenstanders te ontvangen en te begeleiden.
  • Tijdens wedstrijden voor de jeugd (18-)  geldt dat ze 1,5 meter afstand van de begeleiding moeten houden.
  • Kom vlak voor de training of wedstrijd en blijf nadien niet langer dan nodig. Dus niet kijken naar andere trainingen of wedstrijden.
  • Blijf bij de training een eigen bidon gebruiken en neem voor de wedstrijd je SDOL bidon mee voor het kratje.
  • De kleedkamers blijven tot nader order open, maar we maken er zelf minimaal gebruik van. We komen gekleed naar de trainingen en douchen thuis. Op wedstrijddagen bij onze vereniging douchen SDOL leden zich thuis, zodat we de gastteams in ieder geval 2 kleedkamers kunnen aanbieden.
  • Bij uitwedstijden zoveel mogelijk vertrekken vanaf de parkeerplaats aan de ingangskant van de sporthal (jeugd en senioren).
  • Graag uw kind afzetten op de parkeerplaats voor de ingang van de sporthal.
  • Rijden of meerijden naar de uitwedstrijd? Kinderen tot 12 jaar hoeven geen mondkapje en de overige mensen wel.

We kunnen er alleen met elkaar voor zorgen, dat we kunnen blijven handballen en voetballen en vertrouwen op het naleven van bovenstaande maatregelen. Mochten er nieuwe maatregelen komen, dan volgt er opnieuw bericht. Vragen of opmerkingen? Mail ze naar bestuur@svsdol.nl.