Nog in te leveren kleding en sleutels: maandag 5 juli 2021 19:00 uur


Inmiddels hebben de kledingcommissie en de materiaalcommissie de twee inleveravonden achter de rug en kunnen zij bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

Helaas stoppen er na elk seizoen ook een aantal trainers, coaches en scheidsrechters. Natuurlijk vinden we dat jammer, maar we zijn ook dankbaar dat er zoveel tijd vrij gemaakt werd voor SDOL.

Niet iedereen die nu stopt (of al eerder gestopt is) heeft op dit moment de kaderkleding en sleutels ingeleverd. En die hebben we wel nodig voor het komende seizoen.

Dus hierbij een oproep: beschik je nog over SDOL kleding of sleutels, maar heb je die voor het komende seizoen niet meer nodig, lever deze dan in aanstaande maandag 5 juli om 19:00 uur in de Sporthal. Ben je op dat moment niet in de gelegenheid, dan mag het later ook aan de Nieuwe Lemelerveldseweg 19 of stuur even een bericht naar bestuur@svsdol.nl om wat anders te regelen.

Voor wie het eerder gemist heeft: oude coachjassen mogen niet meer gedragen worden, dus mocht je er nog één aan de kapstok hebben hangen, ook die inleveren.