Wijzigingen in het bestuur


Tijdens de afgelopen algemene ledenvergadering vonden er een aantal wisselingen binnen het hoofdbestuur plaats. Vorige week hebben jullie daar al een bericht van voorbij zien komen over Jan Gerner, die voor zijn jarenlange inzet benoemd werd tot Lid van Verdienste. Zeer verdiend!

De grootste verandering is wel dat de functie van voorzitter na ruim 10 jaar werd overgedragen aan de jongere generatie. Peter Bons had na 3 zittingstermijnen van 3 jaar zijn opvolger willen voordragen, maar vanwege Covid heeft dat toch wat langer op zich doen wachten. Peter heeft als eerste niet Luttenberger de taak van voorzitter prima uitgevoerd en laat een hele gezonde en sportieve vereniging achter. Hij kon dus met een gerust hart het stokje overgedragen aan Ruud Alferink. Wij als bestuur bedanken Peter van harte en wensen hem nog veel plezier bij het fluiten, want hij blijft voor onze vereniging gelukkig wel doorgaan als scheidsrechter bij de handbal.
Met het aanstellen van Ruud als voorzitter maakt hij voor de tweede keer deel uit van het hoofdbestuur. In het verleden was hij namelijk bestuurslid als voorzitter van de Technische Commissie Voetbal. Ruud heeft aangegeven dat hij, na zijn vakantie, eerst een kennismakingsrondje langs alle commissies zal maken. Het bestuur is blij een SDOL-man in hart en nieren als voorzitter te hebben gekregen en feliciteren niet alleen Ruud maar ook ons zelf daarmee!!
De “oude” voorzitter met zijn opvolger.
 
Groetjes het bestuur van SDOL