SV SDOL jeugd 4 tegen 4 - 2

Sebastiaan Olde Bijvvank (leider) Tim Meijerink, Sem Olde Bijvank, Sem Reimert, Tim Jonkman, Daan Spoolder

Kledingsponsor:

Jascommissie

Achteraan: Gijs Mijsters, Moniek ter Beke (leidster) Ties de Jager

Vooraan: Tim Veldkamp, Ellen Schiphorst en Jim Maatman

4-4 team 2 2013-2014

Leiders: Koen Reefman en Bart Schiphorst

Spelers: Sander Otten, Jasper Hoonhorst, Mathijs Schiphorst, Stijn Dijkman en Isa Lugtenberg

Wedstrijd verslag 13 oktober door de leiders Roy en Danielle.

Zaterdag 13 oktober heeft 4*4 team 2 een thuis toernooi gespeeld. Het 2e 4*4 team speelt al zeer leuke wedstrijdjes.
Zoals ook dit keer weer gaat het samen spelen steeds beter, en weten ze allemaal het doel van de tegenstander te vinden.
Ze vinden allemaal hun eigen plekje in het veld en met hun enthousiasme is het ieder keer weer een plezier om naar deze talentjes te kijken.
Ze staan dan ook hun mannetje en weten vaak samen hun wedstrijdjes winnend af te sluiten, en soms ....hoort verliezen er ook gewoon bij.
Leerzaam, enthousiast en met veel plezier ontwikkelen zich elke week weer tot nieuwe "aanstaande" talenten voor de toekomst.

Klik hier voor de foto's van het toernooitje op 13 oktober.

Klik hier voor foto's van de wedstrijden van 15 september 2012.