SV SDOL JO8-1

Achterste rij: Jody Blum (leidster) Stefan kl. Koerkamp (trainer), Marc Simons (trainer), Judith de Weerd (leidster)

Middelste rij: Jacob Kl. Koerkamp, Stijn Gottemaker, Demy Simons , Levi de Weerd

Voorste rij: Levi Mars, Lenn Rensen, Liam Besten

Kledingsponsor:

Erwin Otten Advies

SDOL F3   2014-2015

Achteraan: Bart Schiphorst (leider), Rudy Vrielink (trainer/leider), Marwin Jansman (trainer/leider)

Midden: Stijn Dijkman, Sven de Jager, Sander Otten, Elco Reimert

Vooraan: Len Maatman, Cas Vrielink, Mathijs Schiphorst, Roan Lommers

SDOL F3   2013-2014

Leiders: Bianca Wellinkvoorde, Edwin Mijsters en Paul Alferink

Spelers: Luca Meulman, Thije Bennink, Mart Alferink, Jesse Mijsters en Arjan Koerkamp (trainer)

Tobias Veltmaat, Dylan Boosveld, Teun Holtmaat, Jimy Koerkamp en vooraan Jelle Tijs

SDOL F3 seizoen 2012-2013

SD

Achteraan: Johnny Hofman (leider), Bram hofman, Lucas Wellinkvoorde, Nout Hobert, Olivier Slot, Arrien Alferink (leider),

Vooraan: Jesse Alferink, Kay Langkamp, Jorris Bennink, Jay Alferink, Jelmer Jansman

Niet op de foto Reinhard Wellinkvoorde (leider).

Klik hier voor de foto's van 30 maart tegen Heino F9.

Voorwedstrijden op 25 november 2012.

Vooraf aan de bekerwedstrijd tussen SDOL en Rohda werden er wedstrijden tussen de F jeugd gespeeld. F1 van SDOL nam het op tegen Rohda F3.

Rohda F7 zou voor SDOL F2 meekomen maar kreeg niet genoeg spelers bij elkaar. Uiteindelijk hebben de pupillen van F2 en F3 van SDOL tegen elkaar gevoetbald. De jongens hadden veel plezier en ondanks de harde wind verveelde het geen moment.

SDOL F1 won met 2-0 van Rohda F3. We willen alle jongens hartelijk bedanken voor hun inzet en natuurlijk ook hun leiders, zonder hen waren deze wedstrijden niet mogelijk. foto's gemaakt door Miranda Veldkamp.

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor de foto's van 13 oktober tegen Lemele.

Klik hier voor meer foto's van F3 van 5 september 2012.