Voetbalverslagen afgelopen weekend

Lees hier hoe de SDOL teams het er afgelopen weekend van af gebracht hebben.

SDOL D1 - Balkbrug D1

Zaterdag 2 november : SDOL D1 heeft weer een wedstrijd. Vandaag tegen Balkbrug. In het begin van de wedstrijd was balkbrug grotendeels aan bal. SDOL speelde onrustig, maar na 10 minuten waren ze weer in vorm. Julian had een kans op goal, maar deze belandde helaas op de paal. Een paar minuten erna scoorde balkbrug 0-1. SDOL had even later de bal uit bij de keeper. Duen kreeg de bal en dribbelde een stukje. Hij gaf hem af aan Collin. Collin gaf een diepe bal op Julian en Julian stiftte hem over de keeper heen. Goal!! 1-1 . SDOL en Balkbrug hadden allebei zeer veel kansen. Na 5 goede kansen van SDOL scoorde SDOL toch. Weer Julian, weer een stift over de keeper. 2-1 voor SDOL. Vlak erna werd een goal voor Julian! Hij was in vorm! Vlak voor de rust maakte balkbrug nog een goal. Dat maakte dat we met een stand van 3-2 de rust in gingen.

Na de rust begon Balkbrug sterker dan SDOL. Na 2 kansen van Balkbrug kwam er een 3-3 uit voor SDOL. Na een paar corners van SDOL die niet werden afgemaakt, en weer een aantal kansen van beide partijen werd er weer gescoord door SDOL. De vierde goal voor Julian. De rest van de wedstrijd was SDOL beter dan Balkbrug. Vlak voor dat de keeper affluit scoorde Wies nog. Dat maakte dat SDOL na een aantal wedstrijden verloren te hebben, gewonnen heeft! SDOL heeft drie punten te pakken. Met 5-3 als eindscore gaan wij goed het weekend in!

Geschreven door Wies Jansen Holleboom

SDOL C1 – HELLENDOORN C1

1e Helft
Het ging redelijk gelijk op, in het begin leek Hellendoorn iets beter maar dat veranderde snel. We kregen super goede kansen, het liep allemaal heel goed. En dan! Bram kreeg de bal via links, en hij liep ze allemaal uit aan de linkerkant en een GOAL! Bram maakt de 1 - 0 . We gingen door en Hellendoorn kwam er niet zoveel aan toe. Dan word opnieuw Bram weggestuurd door Syb. Opnieuw een goal van Bram! 2 - 0

2e Helft
De 2e helft ging iets minder als de 1e helft in het begin. Hellendoorn kreeg meer balbezit en scoorde dan ook bijna. Gelukkig ging het weer wat lopen bij ons en GOAL! Opnieuw door Bram, hij maakt de 3 -0. Het ging goed en 3 - 0 werd dan ook de uitslag.

Geschreven door Maarten Ruiter