Voetbalverslagen afgelopen weekend

Omdat er afgelopen weekend een inhaal programma was, is er maar één verslag van dit weekend: SDOL C1 - Heeten C1

Oefenwedstrijd - SDOL C1 vs HEETEN C1

We begonnen redelijk aan de wedstrijd, maar het ging niet zo goed. We gingen de duels niet aan, passen kwamen niet altijd aan. Totdat we toch de 1 - 0 maakte door Toine! Het leek weer een stuk beter te gaan. Totdat Heeten op gelijke stand komt, 1 - 1. We bleven doorvoetballen maar het kon stukken beter.

(2e Helft)
We probeerden het weer, we kregen zo af en toe redelijk goede kansen. We leken meer zelfvertrouwen te hebben en gingen stuk beter voetballen. Na een goede voorzet, komt een speler van Heeten hard in op Jonne. Jonne werd gelijk gewisseld en het leek om de enkel te gaan. Nadat Jonne gewisseld werd gingen we doorvoetballen en we leken bijna te gaan winnen. Maar dan.. Heeten schiet de 1 - 2 binnen in de laatste minuten van de 2e helft.

Dit bleef ook de uitslag.

Geschreven door Maarten Ruiter

Hoonhorst - SDOL 6

De inhaalwedstrijd tegen Hoonhorst hebben we verdiend gewonnen. We begonnen slordig aan de wedstrijd, met veel onnodig balverlies.
Ook Hoonhorst begon niet al te sterk , daardoor was het geen hoogstaande wedstrijd. Toch duurde het niet lang voordat wij de score openden.
Udo speelde Marcel goed aan waarna zijn voorzet op waarde werd ingeschat door Lucien die de keeper kansloos liet 0-1.
De wedstrijd bleef rommelig, waar vorige week iedereen om de bal vroeg was dat nu een stuk minder.
En dan is het lastig om in balbezit te blijven. Vaak is het maar 1 of 2 stappen zetten en je staat vrij, waardoor je aanspeelbaar bent.
Nu kon Hoonhorst vaak onze aanval onderscheppen. Zij hadden een paar snelle spelers in het veld lopen waar wij de nodige moeite mee hadden.
Na een assist van Ralf , schoof Marcel de bal prima in het doel 0-2. Dit gaf iets meer rust in ons spel en nu lieten we de bal af en toe beter rondgaan .
Na een paar mogelijkheden die geen doelpunten opleverden, bracht Marcel Richard in stelling ,hij schoot prachtig raak in de bovenhoek 0-3.
Willem kwam als winnaar uit de bus in een 1 tegen 1 situatie, en voorkwam een tegendoelpunt in de eerste helft.
Na een foutieve uitgooi van hun keeper kregen we nog een 100 % kans via Ralf en Udo maar deze werd jammerlijk gemist. Ruststand 0-3.
In de rust sprak Henk met name Johnny aan op zijn foutieve inspeelpasses , maar ik heb al uitgelegd hoe dit komt (vrijlopen ).
In de tweede helft probeerde Hoonhorst meer druk te zetten naar voren, maar bij hun ontbrak het vaak aan de eindpasses. De wedstrijd was redelijk in evenwicht.
Toch waren wij de eersten die scoorden. Na een strakke voorzet van Lucien schoot Marcel bij de 2e paal de bal in de touwen 0-4.
De wedstrijd was gelopen .Toch wist Hoonhorst nog 2x te scoren . De 1e ging over rechts , na verkeerd uitstappen.
Bij de 2e gleed Alfons uit, waarna de spits vrij baan had en willem was kansloos.
Al met al een terechte overwinning,maar we hadden het ons zelf veel makkelijker kunnen maken.
Zondag spelen we om 9.30 uur in wijhe tegen Wijhe 10, koffie om 8.15 en we vertrekken om 8.30 uur