SDOL C1 naar de halve finale

SDOL C1 op bekeravontuur!

Afgelopen zaterdag stond de kwartfinale van de beker op het programma. Na de poulefase te hebben overleeft wachtte een wedstrijd in Vroomshoop tegen Sportlust Vroomschoop c1.

Bekerwedstrijden zijn altijd speciale wedstrijden. Bij verlies zou het bekeravontuur afgelopen zijn en bij winst staat de halve finale op het programma. Dit soort wedstrijden brengen dan altijd spanning met zich mee. Gelukkig zorgde leider Ronnie voor een muzikale opwarmer zodat de zenuwen enigszins onder controle bleven.

In de eerste helft mocht Maarten z’n debuut maken na een lange periode van blessureleed. Mooi dat we weer compleet zijn! De eerste helft was een moeizame helft, waar we op een 1-0 achterstand kwamen. Op een moeizaam te bespelen veld kwamen we niet in ons spelletje. Na enkele omzettingen nog in de eerste helft wisten we langzaamaan meer kansen af te dwingen. Helaas gingen we met een 1-0 achterstand rusten.

De tweede helft had in vergelijking met de eerste helft een heel ander spelbeeld. We kregen een vel c1 te zien die de tegenstander tot aan de keeper op bleef jagen. Dit leidde uiteindelijk tot de 1-1 en 1-2 van. De 1-3 was uiteindelijk het mooiste doelpunt van de wedstrijd. Vanuit een afvallende cornerbal kon Thomas van ong 20 meter aanhalen. De bal vloog uiteindelijk hoog het doel in. Een zondagsschot wat niet snel geëvenaard zal worden. Na de 1-3 was het verzet van Sportlust gebroken wat betekent dat we door zijn naar de halve finale van de beker. Een teamprestatie waar we trots op kunnen zijn!! De tegenstander in de halve finale is WHC uit Wezep.