Voetbalverslagen afgelopen weekend


Lees hier hoe de SDOL teams het er afgelopen weekend vanaf gebracht hebben.

SDOL 1 - Go Ahead 1

SDOL won gisteren in eigen huis van Go Ahead. Na een 0-1 achterstand won de ploeg van trainer Mario Koerkamp uiteindelijk met ruime cijfers (5-1).

Op het kunstgras in Luttenberg bracht Rick Meijerink de Deventenaren nog wel op voorsprong na een halfuur spelen (0-1). Hij wist SDOL-doelman Nijmeijer te passeren. Daarna namen de Luttenbergers echter het heft in handen en trokken nog voor rust de voorsprong naar zich toe.

Kolkman (1-1) en Oosterwechel (2-1) zorgden voor de ruststand. Na rust liep SDOL verder uit door goals van Alferink, een eigen goal van Go Ahead en Kortstee (5-1).

Door dit resultaat staat SDOL op de zesde plaats in 5I met 24 punten uit 16 wedstrijden. Misschien nog wel belangrijker is de zege geweest voor de tweede periode. Mochten SDOL deze weten te winnen over vier wedstrijden dan speelt men nog mee voor promotie naar de vierde klasse.

Komende zondag zijn de Luttenbergers vrij, die week daarop speelt men in en tegen Vilsteren.

Bron: Sallandvoetbal.nl

Edon 2 - SDOL 6

Soms heb je van die wedstrijden waarbij de tegenstander beter is, Soms heb  je van die wedstrijden waarbij de tegenstander duidelijk jonger is en dus veel  meer loopvermogen heeft,
Soms heb je van die wedstrijden waarbij de tegenstander beter in vorm is  dan je eigen team, Soms heb je van die wedstrijden dat je op het laatst moment  met blessures word geconfronteerd,
soms heb je van die wedstrijden waar niets lukt. Als je zo`n soort  wedstrijd speelt is de kans vrij groot dat je dan verliest.
Maar als al deze soort wedstrijden op èèn zondagmorgen samenvallen verlies  je kansloos en ga je met een dikke nederlaag naar huis.
Dit was zondag bij ons het geval in Zwolle tegen Edon 2. We verloren dik  met maar liefst 9-1.
Vanaf het begin was het duidelijk dat er voor ons niets te halen was, we  kwamen er niet aan te pas. Ik denk dat we in totaal misschien 5 keer in de buurt  van hun doel zijn geweest.
De ruststand was 3-0 , Na een voorzet  van Lucien wist Marcel in de  82e minuut de eindstand te bepalen op 9-1.
Dus hebben we a.s zondag iets goed te maken, we spelen dan om 9.30 uur  thuis tegen sv Zwolle 6. Waar we de vorige keer onnodig van verloren hebben met  4-1.
Ik hoop dat de blessures dan genezen zijn. Mocht je toch nog geblesseerd  zijn of op een andere manier afwezig zijn geef dit dan tijdig door voor  donderdag 18.00 uur.
Renè en Willem hebben zich al afgemeld voor  zondag.