Voetbalverslagen afgelopen weekend

Afgelopen weekend werd er niet veel gevoetbald. Er is alleen een verslag van het 6e. Wil je jouw wedstrijd ook terugzien op de site? Mail jouw verslag naar redactie-voetbal@svsdol.nl.

SDOL 6 - sv Zwolle
Met een zeer smalle selectie hebben we toch een overwinning behaald tegen  sv Zwolle. De wedstrijd begon kalm, het was van 2 zijden aftasten.
Langzaam kwamen wij beter in ons spel en dwongen een paar goede  mogelijkheden af via Lucien, maar de keeper van Zwolle redde bekwaam.
Even later was het aan de andere kant wel raak. De rechtshalf kreeg de bal  in een klutssituatie mee en zijn voorzet werd strak in de hoek geschoten.
Roy was kansloos 0-1. Het spelniveau was van beide zijden niet erg hoog  maar we waren aan elkaar gewaagd. Zwolle schoot nog een bal op de paal maar Roy  zat er goed bij en zag dat de bal er nooit in kon.
Henk zag het nog even aan maar toen zette hij Bart op de  rechterspitspositie. Dat betaalde zich vrijwel gelijk uit want Bart werd  gelanceerd door Richard , ging alleen op de
keeper af waarna hij  knap afrondde 1-1. Niet veel later werd Bart  opnieuw vrijgespeeld en weer scoorde hij op bijna identieke wijze 2-1.
Achter in stonden we goed met als rustpunt Roy die prima meevoetbalde.Bart  had zelfs een hattrick kunnen maken maar hij miste, ruststand 2-1.
De tweede helft was nog maar net bezig of het was alweer gelijk, een  voorzet werd bij de tweede paal knap ingekopt door de spits  2-2.
We zochten weer de aanval en na een paar goede aanvallen waar niet uit werd  gescoord,kwamen we weer op voorsprong.
Lucien speelde zich vrij en uit zijn voorzet wist Marcel de 3-2 te scoren.  Ik heb de 4-2 niet gezien maar die werd gemaakt door Mark.
Zwolle gaf het nog niet op en na een ongelukkige handsbal van Alfons in de  zestien kreeg Zwolle een strafschop. Deze werd strak ingeschoten waarbij Roy  geen kans had 4-3.
Hierna lieten we het na om de wedstrijd vroegtijdig te beslissen, dus bleef  het spannend.  Het duurde tot de laatste minuut voordat Lucien na een pass  van Bart de 5-3 kon aantekenen.
Een terechte overwinning met dank aan Roy en Bart voor hun prima  wedstrijd.
Zondag zijn we vrij, maar we gaan om 10.00 uur trainen. Mocht je niet  meedoen meld je wel af zodat we niet voor verrassingen komen te staan.