SDOL bij wedstrijd Heracles Almelo - Ajax

Voor de wedstrijd Heracles Almelo tegen Ajax op 27 april aanstaande mag SDOL ballenjongens en een pupil leveren.

Ons gehele C1 team zal tijdens deze wedstrijd fungeren als Ballenjongens.

Ook mocht SDOL voor deze wedstrijd een pupil van de week aanleveren. Dit moest een F speler zijn. Na loting is dit Thije Bennink geworden. Hij mag samen met 4 mensen naar het stadion. Hij zal voor de wedstrijd een rondleiding krijgen in het Polman Stadion. Daarna mag hij met de warming up meedoen en mag dan bij de line up aan de hand van de scheidsrechter de bal meenemen het veld op. Vervolgens mag hij de wedstrijd natuurlijk live meekijken. Een ervaring die hij vast niet snel zal vergeten.

We wensen alle spelers en begeleiders een fantastische middag en wedstrijd toe en willen Andre Endeman bedanken voor het aanvragen van deze mogelijkheden.

Graag zien we voor de website foto's van jullie deze kant opkomen!!