SDOL C1 wint met mooie cijfers de halve bekerfinale.

SDOL C1 moest vandaag een uitwedstrijd. Ook voor deze jongens was het net als bij de E1 een mogelijkheid om bij winst een plaats in de bekerfinale te krijgen.

De jongens waren super fel op de bal en zeer gedreven.. In de rust was de stand 2-1.. een spannende wedstrijd om te kijken..

vrij snel na rust werd het 3-1 .. Halverwege de tweede helft werd er al vuurwerk afgeschoten en de supporters gingen er al vanuit dat dat natuurlijk voor SDOL was.. maar de wedstrijd ging door.. en het bleef spannend.. een paar minuten voor tijd viel Maarten Ruiter helaas geblesseerd uit.. Even daarna werd het laatste doelpunt van deze wedstrijd gescoord de eindstand was 4-1.

Een plaats in de finale is behaald. Op 24 mei spelen de jongens in Bergentheim tegen JVC Dedemsvaart C1. Voor nu van harte gefeliciteerd, voor dan veel succes en we wensen Maarten een spoedig herstel toe...

Fotlink via facebook

Fotolink via Google