Pupil en Ballenjongens bij Heracles Almelo


Afgelopen zondag ging er een hele afvaardiging van SDOL naar de wedstrijd Heracles Almelo tegen Ajax. Wat voor Ajax de kampioenswedstrijd werd.

Thije Benning uit SDOL F3 mocht deze zondag pupil van de week zijn. Dit hield in dat Thije heel veel mocht op deze zondag.. 

Zo deed hij mee met de warming up van de wisselspelers van Heracles Almelo.

Heeft hij vooraf een rondleiding gehad samen met zijn familie. Mochten ze in de perskamer kijken van waaruit alle mededelingen tijdens en voor en na de wedstrijd werden gedaan. 

Op het scorebord stond het volgende te lezen:

Thije Bennink  7 jaar is Pupil van de Week ,

hij speelt bij SDOL te Luttenberg in F3 als verdediger

en zijn favoriete speler is Remko Pasveer.  

En natuurlijk was het veld oplopen met de wedstrijdbal een ervaring die je altijd bij blijft..

En als het dan uiteindelijk een kampioenswedstrijd wordt waarbij je dus een complete huldiging bijwoont is het een dag om nooit te vergeten!!

Ook voor de jongens van C1 werd het een fantastische middag.. velen van hen hebben met spelers van Heracles Almelo gesproken. Het was een wedstrijd in de regen maar zeker de moeite waard.. want Heracles heeft vele kansen gehad alleen zijn deze helaas niet uitgezonden..

Op de terugweg zijn de jongens nog bij de Mc Donalds aangeweest, dat is natuurlijk een mooie afsluiter. Namens al deze jongens willen we Andre Endeman bedanken voor zijn inzet om dit alles te regelen.

Hieronder een fotolink met de foto's die ons zijn toegemailt allen hartelijk dank daarvoor!!

Fotolink via facebook.