SDOL D2 levert zware strijd, maar net geen kampioen

Vandaag moesten de nummer 1 en 2 uit deze poule tegen elkaar.. Een belangrijke wedstrijd. Bij winst of gelijkspel voor SDOL is het kampioenschap binnen.. Bij winst voor Hulzenseboys zijn zij hoogst waarschijnlijk kampioen maar moeten volgende week nog wel een wedstrijd winnen van de ondersten. Het was een felle wedstrijd.. Hulzenseboys kwam op een 2-0 voorsprong. Daarna maakte SDOL er twee en was de stand weer gelijk.. de kansen gingen over en weer.. en het was spannend.. zo'n 8 minuten voor rust wist Hulsen weer te scoren en enkele minuten later nog een keer.. ruststand was 4-2 in het voordeel van Hulsen. Direct na rust wisten zij nogmaals te scoren de 5-2.. Toen bleef het lange tijd rustig met scoren, tot er een harde knal kwam van SDOL via de lat in het doel. Yes... de 5-3.. nog 2 te gaan.. er was hoop en een goede vechtlust.. Tot 7 minuten voor tijd de 6-3 erin ging.. Daarna zakte de moed wat in de schoenen en helaas kwam er toen nog een vrije schop voor Hulsen en werd het 7-3.. Heel jammer voor dit team.. Het is nu even afwachten wat Hulsen volgende week gaat doen, zij moeten nog een speelronde en SDOL is al klaar. Hulsen moet ook daar winnen om kampioen te worden. Dus we wachten af...

Fotolink via facebook..

Fotolink via FLICKR.