FC Groningen op bezoek bij SDOL

Op zaterdag 17 mei komen de voetballers van FC Groningen onder 14 op bezoek bij SDOL. Groningen trekt deze dag samen op met SDOL C1.

Van 10.00 tot 11.00 uur wordt er gezamenlijk getraind op het hoofdveld. Na de training is er korte tijd voor ontspanning en een lunch met fruit aangeboden door André Spoolder en Marcel Hoonhorst. Als afsluiting wordt er om 14.00 uur een wedstrijd gespeeld tussen FC Groningen en SDOL C1. Leuk detail is dat de Luttenbergse Malou Alferink deel uit maakt van de begeleidingstaf van de Groningers. Zowel SDOL C1 als FC Groningen onder 14 hopen op aanmoediging 17 mei. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken zowel tijdens de training als de wedstrijd.

SDOL C1

De trainingsdag kan als voorbereiding gezien worden voor een trainingskamp wat FC Groningen onder 14 op 7, 8 en 9 augustus in Luttenberg zal houden. Als SDOL zijn we trots de jeugd van deze Eredivisieclub te mogen ontvangen!

Fc Groningen onder 14

Ook voor SDOL C1 is het een mooie ervaring richting de bekerfinale op 24 mei a.s. Het team speelt dan om 11.00 uur in Bergentheim de bekerfinale tegen JVC Dedemsvaart C1.