18 mei... u bent er toch ook bij..


Vermoeid en leeg gestreden, zo stapten de spelers na het laatste fluitsignaal tegen Rohda 6 van het veld. Het was tekenend voor SDOL 2 van het afgelopen jaar. Strijdend, knokkend en met getoonde liefde voor de club.

De club, de sfeer, de kantine die hen intensief heeft begeleid en ontwikkeld tot hetgeen wat ze nu zijn.
Kippenvel, rillingen en natte ogen, dat gaf dit elftal van SDOL menig supporter. Het waren zij die SDOL 2 weer terug omhoog duwden naar de koppositie in de 4e Klasse. Samen met het goed gevoerde beleid en de geweldige trainersstaf, hebben de spelers van SDOL 2 dit seizoen vele wedstrijden gestreden voor hún publiek.
De trots is terug en dat straalt het team ook uit. Spelers die weer willen zwoegen voor elkaar, spelers die weer tot het uiterste willen gaan om de punten te pakken. Juist op de zondagochtend na die zware zaterdagavond. Het lijken allemaal voortekenen voor wat er misschien te wachten staat!

De passie en beleving is weer terug zoals het hoort. Wat 18 mei 2014 ook zal gaan brengen, dat zal niemand durven te zeggen, maar dit was het jaar van ongelofelijk veel mooie momenten met de manier van juichen zoals alleen een nieuwe kampioen dat kan…

18 mei 2014: SV SDOL 2 – SV ZWOLLE 2

Plaats: SPORTPARK DE ACHTERBERG

Tijd: 11:15 UUR

Inzet: KAMPIOENSCHAP

Benodigdheden: UW STEUN