SDOL2 net geen kampioen


Afgelopen zondag was het dan zover..

De spannenste wedstridj van het hele seizoen voor SDOL 2 en Zwolle 2.. De nummer 1 en 2 tegen elkaar.. wie zal er kampioen worden?? 

Alles maar dan ook alles is uit de kast getrokken om een mooie sfeer neer te zetten.. en dat dat lukte is een ding wat zeker is..

De aankomst was goed, gezellig en sportief.. Er lagen mooie programmaboekjes op de tafel, de muziek draaide en op het dak staat een opblaaspop..

En dan na de nodige voorbereingen klinkt om 11.15 uur klnkt het fluitsignaal de wedstrijd waar iedereen naar uitkeek begint.. De spanning is voelbaar.. de jongens gaan ervoor, maar uiteraard geeft Zwolle zich niet zo gewonnen..

Het is hard tegen hard.. en dan krijgt Zwolle een penalty en schiet de bal goed langs onze keeper heen. 0-1..

Niet veel later krijgt SDOL ook een strafschop.. ook deze belandt in het doel.. 1-1 er is weer hoop want we moeten winnen om kampioen te worden.. 

De mannen blijven er knetterhard voor vechten.. aan hun inzet ligt het niet.. in de laatste minuten wordt de bal nog een keer op de lat geschoten.. helaas de bal kwam niet meer in het doel.. ook niet aan de andere kant dus de einduitslag werd 1-1 en helaas ging hiermee het kampioenschap naar Zwolle..

Ondanks het verlies wisten de mannen de draad toch op te pakken en hebben ze een hele mooie dag gehad samen..

Hier de foto's van deze wedstrijd..