SDOL2 net geen kampioen

Afgelopen zondag was het dan zover..

De spannenste wedstridj van het hele seizoen voor SDOL 2 en Zwolle 2.. De nummer 1 en 2 tegen elkaar.. wie zal er kampioen worden??

Alles maar dan ook alles is uit de kast getrokken om een mooie sfeer neer te zetten.. en dat dat lukte is een ding wat zeker is..

De aankomst was goed, gezellig en sportief.. Er lagen mooie programmaboekjes op de tafel, de muziek draaide en op het dak staat een opblaaspop..

En dan na de nodige voorbereingen klinkt om 11.15 uur klnkt het fluitsignaal de wedstrijd waar iedereen naar uitkeek begint.. De spanning is voelbaar.. de jongens gaan ervoor, maar uiteraard geeft Zwolle zich niet zo gewonnen..

Het is hard tegen hard.. en dan krijgt Zwolle een penalty en schiet de bal goed langs onze keeper heen. 0-1..