Laatste trainingen en andere belangrijke data voor jeugd voetbal

Gisteravond heeft de TC besloten dat volgende week de laatste officiële trainingen zijn, na woensdag (28 mei) is het afgelopen ivm Hemelvaart en ABC toernooi en wandeldriedaagse.

Voor degene die graag willen mogen ze nog tot 14 juni doortrainen dit in overleg met leiders en trainers daarna stoppen alle teams minimaal 4 weken !!
In de week van 11 augustus is iedereen weer aan het trainen. Er zijn echter leiders die graag eerder willen beginnen.
Zij mogen vanaf 14 juli hun trainingen weer oppakken, maar moeten daarover zelf hun spelers inlichten, en het kan zijn dat er dan nog mensen op vakantie zijn.
Vanaf 16 juni tot 18 augustus mag het tweede veld (het grasveld) en het tussenstukje niet gebruikt worden alleen het kunstgrasveld oefenwedstrijden altijd in overleg met het secretariaat plannen!!

De nieuwe trainingstijden zullen zo spoedig mogelijk volgen.

Overzicht komende weken...

24 mei.. Onderling toernooi en 80 jaar SDOL
24 mei C1 en E1 bekerfinale
28 mei selectie tegen de jongste jeugd aanvang 19 uur..
28 mei inleveren van de sponsorkleding 19.30 tot 20  uur
29 mei hemelvaart geen trainingen
30 en 31 mei geen trainingen ivm met ABC toernooi
31 mei toernooi Holten voor D1, alle E en Alle F teams
31 mei toernooi Haarle voor de 4-4 teams
vanaf 29 mei stoppen de trainingen tenzij in overleg met de leiders door wordt getraint.
3,4,5 juni wandeldriedaagse, stimuleer de leden om als team hieraan mee te doen!
9 juni Pinkstertoernooi in Heeten voor alle D, E, F en 4-4 teams.
8 juli voetbalkamp opgave is niet meer mogelijk het zit helemaal vol..
11 augustus start nieuwe voetbalseizoen.

Wensen we jullie verder allemaal een hele goede zomervakantie toe en bedankt voor al jullie inzet en sportiviteit.