FC Groningen opnieuw te gast in Luttenberg..


FC Groningen onder 14 komt namelijk van donderdag 7 t/m zaterdag 9 augustus op trainingskamp in Luttenberg! De groep bestaande uit 21 personen vertoeft tijdens het trainingskamp op minicamping de Sent van de familie Oosterlaar.

Op 17 mei speelde SDOL C1 een oefenwedstrijd tegen FC Groningen onder 14. Naast het spelen van deze wedstrijd en opdoen van interregionale ervaring was Groningen ook in Luttenberg om alvast ons prachtige sportpark te bekijken. En dat met het volgende doel:

FC Groningen onder 14 komt namelijk van donderdag 7 t/m zaterdag 9 augustus op trainingskamp in Luttenberg! De groep bestaande uit 21 personen vertoeft tijdens het trainingskamp op minicamping de Sent van de familie Oosterlaar. Daarnaast zorgt SDOL sponsor Coop Compact Alfring ook voor sponsoring tijdens het weekend.

Het grootste deel van de tijd zal het team met in de begeleidingsstaf onze Luttenbergse Malou Alferink te vinden zijn op de velden van SDOL. Op verschillende momenten vinden er trainingen plaats. Iedereen is daarbij van harte welkom op de volgende tijdstippen (Let op onder voorbehoud):

  • Donderdag 7 augustus om 14:30 uur
  • Vrijdag 8 augustus om 10.00 uur en 14.30 uur
  • Zaterdag 9 augustus om 10.00 uur

Op zaterdag 9 augustus wordt er om 14.00 uur een oefenwedstrijd gespeeld tegen Flevo Boys C1. Natuurlijk kun je daar ook een kijkje komen nemen.

Als SDOL zijnde, zijn we trots dat we FC Groningen wederom mogen ontvangen in Luttenberg! Op voetbalgebied kunnen we vast nog veel van het team leren. En qua teambuilding zal het wel goed komen met het Luttenbergsfeest om de hoek!