Stan heeft promotie.

Stan Endeman kreeg wel een heel bijzonder verjaardagskado..

Stan kreeg op zijn verjaardag (02 augustus) een brief van de KNVB met de bevestiging dat hij dit seizoen al mag gaan fluiten voor de KNVB.

Hij heeft een jaar dispensatie gekregen (normaal mag dit pas vanaf 16 jaar).

Op 06 September wordt zijn debuut bij Excelsior 31 D1 tegen Schalkhaar D1 (2e divisie) om 10.00 uur. Stan is hier hartstikke blij omdat hij zo zelf ook nog kan blijven voetballen. Hij heeft een coach aangewezen gekregen die hem zal gaan begeleiden.

Wij zijn erg blij voor Stan en wensen hem veel succes op deze weg als scheidsrechter.

Het is wel een bikkel want na de wedstrijd FC Groningen C1 tegen de Flovobooys die onlangs bij ons op het sportpark werd gespeeld, bleek in het ziekenhuis dat hij zijn vinger had gebroken. Maar de wedstrijd moest wel eerst gefloten worden..