Scheidsrechter Eric Braamhaar komt naar SDOL


Op woensdag 15 oktober komt scheidsrechter Eric Braamhaar naar SDOL.

Op woensdag 15 oktober starten we om 9.30 uur met een dagopleiding voor pupillenscheidsrechters. Deze aankomende talenten zullen de komende jaren onze E en F jeugd gaan fluiten..

We zijn enorm blij met de opgaven die we tot nu toe hebben er zijn inmiddels 9 jongens die zich hebben aangemeld.. maar we kunnen er nog meer gebruiken.. dus lijkt het je wat geef je dan alsnog op..

Wat wordt er van je verwacht?? Dat je deze woensdag aanwezig bent op het sportpark van SDOL.. we beginnen om 9.30 uur met enige theorie in de kantine.. vanaf 13 uur gaan we het veld op en mogen jullie wedstrijden gaan fluiten.. deze dag wordt geleid door een van de top scheidsrechters van Nederland Eric Braamhaar.. Hij gaat je alles uitleggen van het scheidsrechter zijn en al jullie vragen beantwoorden.. als je dan eenmaal scheidsrechter bent.. wordt er van je verwacht dat je een aantal keren per jaar wedstrijden fluit bij de E en F jeugd.. Hoe vaak dat is afhankelijk van het aantal mensen wat besluit om deze dag mee te doen.. hoe groter de groep hoe minder vaak je hoeft te fluiten..

Er zijn aan deze dag geen kosten verbonden.. de lunch tussen de middag wordt geregeld door SDOL.. en we danken Sportdorp Luttenberg voor hun bijdrage in de kosten van deze dag!

Dus wat houdt je nog tegen om niet mee te komen doen op deze leuke dag?? Ben jij 13 jaar of ouder en wil jij ook graag fluiten, geef je dan op voor deze leuke cursus, we zien je graag op 15 oktober!!

Opgeven kan bij Miranda Veldkamp 06-46578145 of wedstrijdsecretariaat@svsdol.nl 

Sta jij er binnenkort net zo bij als Eric Braamhaar?? Wie weet is deze carriere voor jou weggelegd..