E en F toernooi in de herfstvakantie


Komt dat zien dit mag je niet missen!!!

Woensdag 15 oktober zal een drukke dag zijn op de sportvelden rondom de Achterberg.. Er zullen deze dag 15 pupillenscheidsrechters worden opgeleid.

En om deze scheidsrechters te laten oefenen moeten er jongens voetballen..

Nu is het zo dat Ruud Alferink en Udo Vloedgraven samen de Trainerscursus 3 volgen. Zij moeten hier diverse opdrachten voor uitvoeren..

1 van die opdrachten is het organiseren van een toernooi.. dus worden deze activiteiten gecombineerd.. Zij organiseren het toernooi en de nieuwe scheidsrechters kunnen worden beoordeeld op hun fluiten.. 

Het is een toernooi met een andere opzet. Er wordt gespeeld in 4 tegen 4 formatie.. Maar de teams zijn telkens van wisselende samenstelling.. iedereen wordt afzonderlijk beoordeeld zodat er uiteindelijk 1 individuele winnaar uit naar voren komt.. Wil je het beleven kom het dan bekijken.. Aanvang 13 uur..

Maar dat is nog niet alles.. ook zal er een kader zijn van A en B spelers om deze jongens te begeleiden.. ook dat is een opdracht van Ruud en Udo.. Dus al met al een hele happening waar veel wordt samengewerkt..

We zijn als vereniging enorm trots op deze twee enthousiaste mannen dat ze deze cursus volgen en wensen hun nog veel succes de komende tijd.. en natuurlijk willen we ook al onze nieuwe scheidsrechters heel veel succes, plezier en sportieve wedstrijden toewensen..