Voetbaltoernooi E en F jeugd

Vanmiddag melden zich zo'n 50 pupillen van de E en F jeugd. Zij mochten deze middag een 4 tegen 4 toernooi spelen met uiteindelijk 1 winnaar.

Een nieuwe opzet, opgezet door Ruud Alferink en Udo Vloedgraven. Zij volgen de trainerscursus 3 en moeten daarvoor als opdracht een toernooi organiseren.. Dat vond onze jeugd helemaal niet erg.. Er werd fanatiek gestreden en gevoetbald.. elke wedstrijd werd gespeeld met nieuwe teamgenoten.. na 3 rondes was er een pauze om even bij te tanken waarna er opnieuw 3 rondes werd gestreden.. uiteindelijk was er na 6 rondes en een penalty ronde een winnaar bekend.. Lucas Veldkamp is de eerste winnaar van dit leuke toernooi en hij mocht de mooie beker mee nemen naar huis.. het draaiboek is er nu dus wie weet komt er volgend jaar een vervolg. Udo en Ruud bedankt voor de goede organisatie. Alle vrijwilligers die dit mede mogelijk hebben gemaakt ook jullie bedankt! Zonder jullie medewerking was het niet gelukt.

Klik hier voor nog veel meer foto's.
Klik hier voor de gehele uitslag.

Hieronder de eerste 10.
1. Lucas Veldkamp 82 pnt