Jeugdtrainers ontvangen diploma d-module

SDOL is weer een groot aantal gediplomeerde trainers rijker. Afgelopen twee maanden hebben 16 van onze jeugdtrainers hard gewerkt om hun diploma te behalen. Een prestatie waar we als club trots op mogen zijn!

Onder leiding van Dennis Demmers (assistent trainer Go Ahead Eagles) hebben de trainers geleerd wat er komt kijken bij het geven van training aan en het begeleiden van pupillen. De cursus bestond uit 4 bijeenkomsten met daarin een stuk theorie en praktijk. Tussen de bijeenkomsten in konden de cursisten werken aan huiswerkopdrachten. Ook werden zij beoordeeld door hun praktijkbegeleiders op het geven van training, begeleiden van een wedstrijd en het organiseren van een voetbalactiviteit. We willen de praktijkbegeleiders Wim Schotman, Mark Alferink en Roy Harink dan ook bedanken voor hun inzet!

We feliciteren onze cursisten met het behalen van hun certificaat en wensen ze veel succes in hun verdere trainerscarrière.

Ben je na het lezen van dit berichtje ook geïnteresseerd in het volgen van een trainerscursus? Neem dan voor meer informatie contact op met één van de leden van de technische commissie.

Klik hier voor de foto's..