Keeperstrainer stopt


Maarten Hofhuis heeft aangegeven dat hij na dit seizoen stopt als keeperstrainer bij SDOL. Volgend seizoen zal Maarten de keepers van zijn oude club Hoonhorst gaan trainen. Dit heeft hij gisteravond medegedeeld aan de keepers die hij onder zijn hoede heeft.

 Vier jaar geleden is Maarten begonnen met het geven van keeperstraining aan onze jeugdkeepers. Met veel enthousiasme heeft hij ervoor gezorgd dat het niveau van onze keepers steeds omhoog is gegaan. In het begin bestonden de trainingen vooral uit het aanleren van basistechnieken. De laatste jaren kon hij met de juniorenkeepers aan specifieke technieken werken. De laatste 2 jaar heeft Maarten ook training gegeven aan de seniorenkeepers. Daardoor kon het ingezette beleid ook in de senioren doorgezet worden.

Maarten heeft met zijn visie en trainingen een grote bijdrage geleverd aan het verbeteren van de keeperopleiding binnen SDOL. SDOL bedankt Maarten voor zijn inzet en betrokkenheid en wenst hem veel succes en plezier in het nog lopende seizoen en zijn verdere loopbaan als keeperstrainer. De technische commissie gaat op zoek naar een opvolger voor Maarten.