Enthousiastelingen gezocht


Jaarlijks word er een voetbalkamp georganiseerd voor de D- en C-jeugd. Het voetbalkamp wordt jaarlijks in de eerste week van de basisschoolvakantie gehouden.

 

De commissie bestaat op dit moment uit:

Gerben Alferink
Ruud Alferink
Martijn Hoppen

Nu is het zo dat deze mannen wegens andere werkzaamheden het voetbalkamp niet meer kunnen organiseren. Dit jaar draaien ze nog samen en volgend jaar nog 1 iemand.. We zijn daarom dringend op zoek naar jongens of meiden die dit op willen gaan pakken en van deze jongens over willen gaan nemen..

Mocht je geinteresseerd zijn dan kan je dit jaar en volgend jaar meedraaien en kijken hoe alles gaat.. om het vervolgens met andere nieuwe leden op te pakken.. het zou wel heel erg zonde zijn als dit niet door zou gaan.. denk allemaal aan de tijd dat je zelf op voetbalkamp ging.. dat waren toch mooie weken.. overigens kan er eventueel een wijziging in de dagen/tijden aangebracht worden mocht deze week een probleem zijn om vrij te nemen.. Dit zal dan intern met elkaar besproken worden.. Er ligt overigens een heel draaiboek van wat ze allemaal doen en bij vragen willen ze je uiteraard met alle plezier helpen..

Misschien leuk om met een aantal kameraden diet initiatief op te pakken.. mocht je belangstelling hebben dan kan je via onderstaand mailadres contact op nemen met de jongens of ze persoonlijk benaderen dat mag natuurlijk ook.. voetbalkampsdol@hotmail.com