Woensdag 11 februari JONG SDOL – Enter Vooruit A1

Op woensdag 11 februari (20:00 uur) staat er een mooie wedstrijd op het programma op ons eigen sportpark. Er wordt namelijk een oefenwedstrijd gespeeld tussen jong SDOL en Enter Vooruit A1.

Het team van Jong SDOL zal bestaan uit spelers van onze A1 en het 1e en 2e elftal. Doel van de wedstrijd is om onze jeugdspelers alvast te laten wennen aan de wedstrijdbeleving van het seniorenvoetbal. Dit betekent o.a. dat naast de begeleiding van A1 ook onze hoofdtrainer Remco Solen aanwezig zal zijn. De voorbereiding op de wedstrijd zal precies het zelfde zijn als de voorbereiding van het eerste elftal op zondag.

De tegenpartij, Enter Vooruit A1 speelt momenteel in de hoofdklasse. Dit betekent dat er wel wat gevraagd wordt van onze jongens. Een mooie uitdaging dus! En daar kan het team best wat aanmoediging bij gebruiken. Kom dus kijken en moedig onze jongens aan!

Datum: woensdag 11 februari