Nieuwe Keeperstrainer bij SDOL


De technische commissie heeft een opvolger gevonden voor Maarten Hofhuis. Alexander Oldeman neemt zijn stokje over en begint volgend seizoen, tot die tijd zal Maarten er nog zijn..

Eind vorig jaar heeft Maarten aangegeven te willen gaan stoppen met het geven van de keeperstrainingen bij SDOL. Maarten is gevraagd door zijn oude club en gaat hier nu verder met de keeperstrainingen.. Hij heeft een aantal jaren met veel enthousiasme onze keepers opgeleid.. Maarten onze hartelijke dank hiervoor..

Afgelopen dinsdag tekende de nieuwe keeperstrainer zijn contract bij SDOL.. Alexander Oldeman is de opvolger van Maarten.. Alexander is woonachtig in Ommen.. Hij heeft zelf zo'n 15 jaar onder de lat gestaan bij diverse verenigingen onder andere bij OVC '21, Rohda Raalte, Hattem, WVF Zwolle en OZC Ommen.. Bij al deze verenigingen in de hoofdmachten.. Dus ervaring heeft hij wel..

Vanaf seizoen 2008/2009 is hij verschillende jeugdelftallen gaan trainen bij OVC '21 en OZC.. en later heeft hij vele keeperstrainingen gegeven o.a. bij WHC Wesepe..en op dit moment is hij naast leider van OVC '21 C1 ook keeperstrainer van de oudste jeugd en de senioren van OVC '21.. Nu komen daar de keepers van SDOL bij..

Hij gaat er vanuit dat er een prettige samenwerking zal ontstaan tussen de keepers van SDOL en hem..

SDOL heet Alexander van harte welkom en we willen hem veel succes toewensen met het begeleiden van onze talenten.

.