Bestuurswissels binnen het jeugdbestuur

De afgelopen tijd zijn er enige wisselingen geweest en gaan nog komen binnen het jeugdbestuur..

Zo heeft Annemarie Veldmate onlangs besloten om te stoppen met haar functie van gedeeltelijk wedstrijdsecretariaat van de jeugd.. Miranda neemt nu het gehele secretariaat op zich..

Annemarie kon het niet combineren met haar werktijden..

Paul Kruiper heeft begin van het seizoen aangegeven dat dit zijn laatste jaar zou zijn..

We willen Paul en Annemarie bedanken voor hun inzet binnen het jeugdbestuur..

We zaten op dit moment op 6 en wilden graag een bezetting van 7. Dus werd het op zoek naar 3 nieuwe kandidaten..

En jawel het is gelukt!! Het nieuwe jeugdbestuur vanaf komend seizoen bestaat uit:

Voorzitter:                                          Walter Mars

Algemeen secretariaat:                         Jos Kogelman

Frank Lodewijks (volgt Paul Kruiper op)

Technisch secretariaat:                         Miranda Veldkamp

Planning scheidsrechters/kleedkamers: Rody Meulman (volgt Benno op)

Algemeen bestuurslid:                          Frank Campmans

Jaquelien Veldkamp

Op dit moment draaien we met de oude bezetting en worden de nieuwe leden ingewerkt..

Frank, Frank en Jaquelien van harte welkom!!