Voetbaltoernooi in de voorjaarsvakantie


Op woensdag 6 mei gaan we er een leuke dag van maken op Sportpark de Achterberg.. we organiseren vanuit het jeugdbestuur een onderling toernooitje voor onze eigen pupillen..

In de herfstvakantie hebben Udo en Ruud een toernooitje opgezet voor de E en F jeugd. Dit was een opdracht voor hun trainerscursus die zij volgen..

Dit was een groot succes! Daarom willen wij vanuit het jeugdbestuur dit nogmaals organiseren als leuke vakantie besteding..

Alle voetballers spelen die middag individueel.. en echt iedereen maakt kans om kampioen te worden of je nu onderin de F speelt of al 1 van de oudste bent het maakt met dit toernooi niets uit..

We willen 's ochtends beginnen met de E en F jeugd.. we verwachten deze spelers rond 9.45 uur en willen dan beginnen met de uitleg en daarna om 10 uur starten.. rond 12 uur is deze groep klaar..

De D en C jeugd is in de middag aan de beurt.. zij worden om 13 uur verwacht en daarmee starten we om 13.15 uur en hopen we rond 15.30 uur de winnaar bekend te maken..

Zit jij in een C, D, E of F team en wil je er graag bij zijn deze dag geef je dan op bij een van je leiders.. We zouden graag voor 1 april weten wie er deze dag bij zullen zijn.. Alle namen moeten namelijk in een systeem worden ingevoerd van te voren dus opgave is noodzakelijk om deze dag prettig te laten verlopen..

Graag tot ziens op ons mooie sportpark De Achterberg op 6 mei!!