SDOL E1 tegen DES E1 in halve bekerfinale

Vanavond om 18 uur stond er voor onze E1 een belangrijke wedstrijd op het programma.. Zij moesten een wedstrijd spelen tegen DES E1.. Het was de halve finale in de bekerronde.. bij winst zouden ze in mei in de finale staan.. Er moest dus een winnaar uit komen vanavond..

Het was inmiddels droog alhoewel er nog wel wat wind was.. werd om 18 uur de aftrap gedaan.. er volgden al snel kansen aan beide kanten.. het bleef spannend de jongens vochten als leeuwen vandaag.. ze speelden goed samen en gaven goed druk bij de tegenstander.. toch was de ruststand nog 0-0.. tijd voor koffie en een kleine time out.. Na de nodige woorden van de coaches werd er verder gegaan met de wedstrijd.. Het bleef spannend.. beide partijen waren goed aan elkaar gewaagd.. toch wist SDOL 10 minuten voor tijd op voorsprong te komen.. door hard te werken werd er een doelpunt gescoord..
Maar DES gaf zich niet zomaar gewonnen en 2 minuten voor tijd scoorden zij de gelijkmaker.. ooh wat was het spannend.. Maar helaas klonk het eindsignaal voordat er wederom gescoord kon worden.. De jongens werden bij elkaar geroepen en toegesproken door hun coaches.. de bal ging op de stip en een serie strafschoppen volgde.. Beide teams moesten er 5 nemen.. Helaas bleek DES sterker in de strafschoppen dan SDOL en zijn zij door.. Maar als vereniging zijn we trots dat deze jongens zover wisten te komen.. we hebben ze zien strijden en een mooie wedstrijd kunnen aanschouwen.. Jongens super gedaan!!

Een fotolink van deze wedstrijd is te zien via deze link..