Woensdag 13 mei afscheidswedstrijd Ludo Zwakenberg aanvang 20 uur


Wie in voetballand kent Ludo Zwakenberg niet? In de wedstrijdbesprekingen van tegenstanders van SDOL wijst de trainer toch altijd wel even op Ludo; “Die kerel moeten we in de gaten houden”.

Binnen het regionale voetbal is hij toch wel een van de bepalende spelers geweest over de afgelopen jaren. Vanaf zijn 15e speelt hij in het eerste  en is daarna 18 jaar onomstreden basisspeler en aanvoerder van het eerste elftal geweest.

Helaas komt aan dit tijdperk een einde! Ludo heeft te kennen gegeven te stoppen met voetballen. Een mededeling die als een verrassing kwam. Het besluit om te stoppen bracht ons als zijn huidige medespelers op het idee om een afscheidswedstrijd te organiseren tussen het huidige SDOL 1 en een team met “old stars”. Het team met “old stars” zal bestaan uit spelers met wie Ludo de afgelopen 18 jaar gespeeld heeft. Denk aan Niek Kleine Toereers en Mario Koerkamp, maar ook Frank Kappert en Ronnie Westerkamp hebben toegezegd mee te willen spelen.

De wedstrijd wordt gespeeld op 13 mei om 20.00 uur op sportpark de Achterberg. We hopen vele supporters, oud spelers en belangstellenden te mogen ontvangen om er samen met ons een mooie avond van te maken. Op deze wijze belooft het een mooi en passend afscheid te worden van een SDOL-icoon!

We rekenen op uw komst!

Eerste elftal Sv SDOL