Voorjaarskampioenen bij SDOL

Op zaterdag 9 mei werden twee jeugdteams van SDOL kampioen.. Zowel E2 als F3 werden dit voorjaar kampioen..

SDOL E2 heeft het hele voorjaar hele spannende wedstrijden gehad.. telkens werd net gewonnen veelal in de laatste minuten..

Tot vorige week (2 mei) konden dan ook nog steeds 3 teams kampioen worden in hun poule.. SDOL moets tegen de koninklijke UD uit Deventer en zij stonden nog 2de vlak achter SDOL. Als deze dus gewonnen werd was het kampioenschap erg dichtbij.. En wat hebben de jongens gestreden in een spannende strijd.. ze wonnen uiteindelijk met 4-2 Yess de punten waren binnen.. en nummer 2 lag een eindje op achterstand.. Overwetering stond op dat moment ook nog zodanig dat ze nog steeds kampioen konden worden.. maar groot was de verbazing dat zij deze dag gelijk hadden gespeeld en hierdoor punten hadden verloren waardoor E2 vorige week al zeker was van het Kampioenschap.. Zo konden onze jongens vanochtend rustig beginnen aan hun wedstrijd en sloten zij hun reeks af met een mooie overwinning van 12-4.. Ditmaal tegen de ondersten uit de ranglijst.. Maar het feest kon beginnen en wat hebben ze feest gevierd met elkaar..

SDOL E2

Achter: Rene van Breen, Thom Gr. Schaarsberg, Bram Hofman, Luuk Lodewijks, Robin Dijkman, Johnny Hofman

Vooraan: Lucas Veldkamp, Kay Besten, Lorenzo van Breen, Jay Alferink en Wouter Kruiper.

(Niet op de foto Emiel Veldkamp leider)

Dan SDOL F3.. in theorie konden ze kampioen worden maar dan moest er nog heel wat gebueren.. ze hadden het niet zelf in de hand.. ze waren onder andere mede afhankelijk van Nieuw Heeten en laten die nu net vandaag verliezen.. iets wat niemand had verwacht.. oh maar dan wordt het ineens wel heel spannend voor F3.. als zij nu weten te winnen tegen Raalte dan zijn ze toch ineens kampioen.. nou de strijd barst los ook voor deze jongens.. en ze weten de wedstrijd mooi te winnen en dan ineens ben je kampioen.. moeders die in een razend tempo van alles bij elkaar vergaren.. spandoeken die in een hoog tempo worden gemaakt.. een trekker wordt geregeld en de tocht door het dorp kan beginnen.. de jongens vieren feest!! En SDOL is trots op onze jeugd.. twee kampioenen twee bijna kampioenen.. en alle andere jongens die dit seizoen ook zo hun best hebben gedaan.. we hebben mooie wedstrijden gezien.. er werd sportief gespeeld en dat is waar we voor willen staan!! Sportiviteit en plezier staan voorop.. en dat is weer goed gelukt.. nog een aantal toernooien en dan zit er weer een geslaagd voetbalseizoen op..

Maar namens SDOL, KAMPIOENEN gefeliciteerd!!

SDOL F3

Rudy Vrielink, Roan Lommers, Elco Reimert, Cas Vrielink, Len Maatman, Niels Hulsman, Mathijs Schiphorst,Sander Otten, Marwin Jansman en Bart Schiphorst.