Mooi afscheid Ludo Zwakenberg


Onder mooie weersomstandigheden was vanavond de aftrap van de afscheidswedstrijd van Ludo Zwakenberg.

Zijn huidige teamgenoten hadden deze wedstrijd voor hem georganiseerd omdat hij na 18 jaar de selectie gaat verlaten.. Velen van de jongens die nu samen met hem spelen hebben ooit al eens een bal gekregen als Pupil van de Week met o.a. Ludo zijn naam erop.. 

Om 20 uur was de aftrap.. Ludo kwam even daarvoor samen met de selectie het veld op.. Nadat er wat foto's werden gemaakt.. barstte de strijd los..

Het was een gezellige avond met een leuke wedstrijd die aardig gelijk opging.. met de rust was het nog 0-0.. Na rust speelde Ludo verder bij de Old Stars.. allemaal oud eerste spelers die samen een team vormden en ooit samen met Ludo hebben gespeeld.. Uiteindelijk maakte de selectie een overtreding in het strafschopgebied.. 

En werd de bal door de scheids op de stip gelegd.. en jawel niemand minder dan Ludo mocht voor de laatste maal de strafschop nemen.. en natuurlijk ging deze erin.. dit was tevens de enige goal in de hele wedstrijd..

Voor de aller laatste keer.. ennn bam ... raak...

Na afloop werd Ludo een gesigneerde bal aangeboden met alle namen van de spelers erop, zowel de Old Stars als de selectie.. ook werd een kleinigheidje vanuit de Supportersclub aangeboden.. De kantine zat gezellig vol.. Ludo bedankte iedereen die aanweizg was.. en daarna ging de gezelligheid door onder het genot van een drankje..

Klik hier voor de fotolink voor meer foto's..