Paul en Annemarie nemen afscheid van de Jeugdcommissie

Paul Kruiper heeft na een kleine 10 jaar het stokje doorgegeven tijdens een gezellige avond van de jeugdcommissie en de technische commissie.

Paul is in het jeugdbestuur gekomen om tijdelijk zo ongeveer een jaar de taken over te nemen van iemand die een studie ging doen. Nu jaren later neemt hij afscheid.

In tussentijd heeft hij vele taken op zich genomen voornamelijk in het Algemeen Secretariaat. Hij notuleerde de vergaderingen deed de reserveringen in de sporthal en ondersteunde daar waar nodig.

We willen Paul dan ook namens SDOL hartelijk bedanken voor zijn inzet van al deze jaren, het was prettig samenwerken.

En tijdens het afgelopen jaar is Annemarie Veldmate ook gestopt. Zij heeft zich twee jaar lang ingezet als ondersteuning van het wedstrijdsecretariaat. Door haar drukke werkzaamheden binnen haar werk kon ze dit er niet langer bij doen. Ook haar willen we namens SDOL bedanken voor haar inzet. Voor een attentie zal nog worden gezorgd aangezien ze deze avond niet aanwezig was.

Inmiddels is de jeugdcommissie weer voltallig.. Jacqueline Veldkamp (JAS Commissie en hoofdbestuur), Frank Lodewijks (Algemeen secretariaat) en Frank Campmans (materialencommissie) zijn bereid om hun steentje bij te dragen. En samen met Walter Mars (voorzitter), Jos Kogelman (Algemeen secr.) Rody Meulman (scheidsrechterszaken en schermindeling) en Miranda Veldkamp (wedstrijd secretariaat) vormen zij de nieuwe jeugd commissie.