Jongens en meiden beleven SUPERAVOND bij Heracles Almelo.

Ondanks dat er sommigen een andere club aanbidden hebben ze toch een superavond beleeft bij Heracles Almelo.

Vertrokken met een volle bus richting Almelo stond de Hooligan (oma) Mien Endeman voorzien van Heraclessjaal aan de weg om de bus uit te zwaaien. De bus werd aangeboden door de Supportersclub, waarvoor onze dank..
In Almelo aangekomen was het wachten begonnen. De nieuwe tunnel in Nijverdal was geopend en dit leverde een behoorlijke tijdsbesparing op.

Maar nadat de 15 ballenjongens/meisjes waren opgehaald door hun begeleider kregen zij een trainingspak van Heracles waarna zij uitleg kregen omtrent hun werkzaamheden tijdens de wedstrijd.

Pupil van de week, Rien Bosch, straalde helemaal na de wedstrijd.
Heel begrijpelijk natuurlijk, want hoe vaak en hoeveel kinderen maken dit nou mee in hun leven. Rien kreeg namelijk een rondleiding door het verbouwde stadion, deed mee met de warming up van de wisselspelers en voor de wedstrijd liep hij met de bal onder de arm met de scheidsrechter het veld op.

De 10 vlaggendragers en 17 middencirkeldoekdragers namen na hun werkzaamheden
plaats op de tribune kort naast vak Q (de harde kern), superplek om voetbal te beleven, in één woord fantastisch.
In deze derby scoorde Heracles na een kwartier in de wedstrijd waardoor de sfeer ongekend magnifiek was, natuurlijk speelde het ook mee dat het tegen de aartsrivaal Fc Twente was.

Stan Endeman werd bij aankomst opgewacht door scheidsrechtersbegeider
Jurgen Schiphorst van de KNVB, waarna hij kennis maakte met scheidsrechter
Dennis Higler en zijn 2 assistenten en de 4e man. Daarna werd er met elkaar het veld bekeken waarna er in de businesslounge wat werd gedronken en er met de veiligheidscoördinatoren overleg werd gepleegd.
Vervolgens trok het arbitrale kwartet zich terug om om te kleden en zich te gaan concentreren op de wedstrijd.

Ook de ruim 20 extra bezoekers welke zich een kaartje hadden verschaft en de buschauffeur waarvoor een kaartje was gekocht was het naar mijn idee een geslaagde avond om nog eens over te doen

Bedankt namens Heracles Almelo.
Andre Endeman bedankt namens alle spelers en leiders van SDOL die mee zijn geweest om dit wederom voor hen te regelen.. ze hebben genoten!!

Hieronder nog 2 fotolinken naar ruim 80 foto's die Marc Oortwijn gemaakt heeft.. Dankjewel hiervoor..

Link 1     Link 2