Sportspreekuur gezondheidscentrum De Parel

Fysiotherapie Salland en huisartspraktijk van der Vlies organiseren iedere dinsdag, voor sporters met acute blessures..., een sportspreekuur tussen 7.30-8.00 uur.

Hierbij vindt gezamenlijk onderzoek en screening plaats door sportfysiotherapeut Sven Wentink en huisarts van der Vlies. U moet zich op maandagmorgen aanmelden voor een afspraak, hiervoor kunt u bellen met de assistente van de huisartsenpraktijk (0572-346070).

- Dit spreekuur is uitsluitend voor acute blessures.
- U hoeft geen lid te zijn van een sportvereniging.
- Het is voor álle inwoners van Luttenberg, u hoeft geen patiënt van huisarts van der Vlies te zijn!
- Eerste screening zijn géén kosten aan verbonden.

Door gezamenlijke diagnostiek en het juiste behandelplan hopen wij sporters weer spoedig aan het sporten te krijgen!

Wij als vereniging dachten dat dit een mooie aanvulling is voor onze leden. Maar op dinsdagavond is Erwin Vloedgraven nog steeds aanwezig vanaf 18 uur voor SDOL leden.. hiervoor kun je je in de map inschrijven in de EHBO ruimte..