Voetbaldagen in de herfstvakantie


Naast de leuke trainingsdag die we op dinsdag 20 oktober organiseren voor SDOL van D tot de jongste jeugd op ons eigen sportveld waar we veel opgaven voor hebben gekregen.. organiseert Haarle ook nog iets op vrijdag 23 oktober voor alle pupillen en junioren..

Komt dat schot op vrijdag 23 oktober bij SV Haarle

Sporting Events organiseert in samenwerking met SV Haarle een fantastisch voetbalevenement, geheten “Komt dat schot”.

Komt dat schot is het nieuwste voetbalevenement voor pupillen en junioren. De gehele dag staat in het teken van het verbeteren van je schiet en mik vaardigheden. Het programma staat boordevol leuke oefeningen en activiteiten. Een complete voetbal dag waarin jij je vaardigheden kunt verbeteren en ook enorm veel plezier hebt!

Het ochtendprogramma bestaat uit verschillende afwerkoefeningen. Na de lunch zullen er verschillende partijvormen gespeeld worden. De dag sluiten we af met een spelmiddag met activiteiten zoals voetbalgolf, voetbalbowlen en een snelheidsmeter.

De prijs voor deze dag is €36,95 (1e kind), € 26,95 (2e kind) en € 21,95 (3e kind en evt meer). Bij opgave meerdere kinderen niet betalen via de site maar aangeven dat het om een broertje/zusje gaat. Je krijgt dan apart een acceptgiro toegestuurd, zie ook de site van Voetbalschool Skills. Hiervoor krijg je een complete voetbaldag inclusief een shirt, voetbal, rugtas, bidon, voetbalcertificaat en een lekkere lunch. Deze dag duurt van 9.30 – 15.30 uur.

Aanmelden niet bij SV Haarle maar via de website

www.voetbalschoolskills.nl 

 

Het evenement wordt geheel verzorgd door Sporting Events. Lijkt het je leuk, meld je dan aan.

We zien jullie graag op de 23e. De koffie zal zoals gebruikelijk klaar staan.

DENK ERAAN!! DIT EVENEMENT MOET JE ZELF REGELEN EN GAAT BUITEN SDOL OM..  VEEL PLEZIER!!