SDOL C1 wint, maar vergeet te scoren

Afgelopen zaterdag 24 oktober stond er een competitieloos weekend op het programma. Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om de hele dag op de bank te blijven liggen, maar om de jongens toch een nuttige dagbesteding te geven hebben we als leiding besloten een oefenwedstrijd te spelen.

Lemele C1 was vandaag onze tegenstander. Een team wat bovenaan staat in de 3e klasse. Het be-lang van een overwinning was groot, zeker aangezien leiders Ruan en Jos afwezig waren. Een over-winning vieren zonder dat zij aanwezig waren zou natuurlijk een hoogtepunt zijn.

Maar nu even zonder gekheid. Om 11.00 uur floot een prima fluitende scheidsrechter Benno af voor het beginsignaal. Vanaf het begin zorgde Lemele ervoor dat we aan de bak moesten. Vroeg storend en op elke plek van het veld gingen ze het duel aan. Hiervoor verdienen zij zeker een compliment! Na 10 minuten kregen we de wedstrijd meer onder controle en wisten we verschillende aanvallen op te zetten. Dit leidde tot de 1-0 van Sam na een voorzet van Remon. In de eerste helft deden we onszelf te kort door de voorsprong niet verder uit te breiden. Zeker na het veroveren van de bal lagen er mo-gelijkheden om tot scoren te komen.

Het gevolg van niet scoren werd in de tweede helft duidelijk. Doordat we Lemele in de wedstrijd hiel-den konden zij via de counter een aantal keer gevaarlijk worden. Gelukkig wist Cas in de 60e minuut de 2-0 te maken, waarnaar de wedstrijd gespeeld was.

Compliment en dank moeten we maken aan de jongens van C2 Jurian en Rick! Door de afwezigheid van Julian en Jelmer konden zij laten zien in staat te zijn een heel aardig potje te kunnen voetballen.

A.s. zaterdag spelen we uit tegen Heeten C1.