Spanning bij de jeugdvoetbal voor diverse teams

het einde van de najaarsreeks is in zicht en dat betekend dat er binnenkort weer kampioenschappen te behalen zijn.. Ook SDOL doet het dit jaar erg goed in de Najaarscompetitie maar liefst 5 teams staan in de top 3..

B1, C1 en D1 spelen allen tweede klasse en op een heel veld wat in houdt dat zij een competitie spelen over het gehele jaar.. dus vooe hen duurt het nog even voor het einde in zicht is..

De rest van onze jeugdteams spelen allemaal een halve competitie..

Zo doet de A1 het erg goed.. zij staan nog bovenaan in de derde klasse en als zij dit weekend winnen, moet er volgende week thuis gewonnen worden en dan zijn ze kampioen!! Daar gaan deze heren voor.. Deze week staat er een uitwedstrijd op het programma tegen De Zweef A2 en zij staan op een vierde plaats.. Volgende week spelen deze heren om half 1 thuis tegen Rohda A3 die op dit moment tweede staan.. Komende week een update en ben jij er dan de 21ste bij om deze mannen naar het kampioenschap te helpen.. de 12de man, het publiek is in deze wedstrijd erg belangrijk!! Dus wees erbij..

Voor de actuele stand kijk hier..

Ook B2 doet mee in de bovenste regionen.. zij hebben alleen wat pech gehad met hun wedstrijden qua aflastingen e.d. daardoor zijn er door hun nog maar 5 wedstrijden gespeeld en moeten ze er nog 6.. dus zij moeten nog even door voetballen om werkelijk kampioen te worden.. Jongens blijf vooral doorgaan zoals jullie nu doen.. dan zijn er zeker mogelijkheden!! Succes..

Voor de actuele stand klik hier.

C2 staat mooi in de middenmoot.. Maar voor C3 worden het ook nog een aantal mooie wedstrijden.. ze staan namelijk op een 2de plaats op dit moment met een wedstrijd minder gespeeld dan de koploper.. Ze moeten nog 4 wedstrijden.. Ook voor dit team dus goede kansen.. Ga ervoor met z'n allen jullie kunnen het!!

Voor de actuele stand van C2 kijk hier en van C3 kijk hier..

De D2 en E1 staan ook lekker in het midden.. dan eens verliezen, dan weer winnen.. Gewoon met plezier blijven voetballen dat is het allerbelangrijkste..

De E2, E3 en E4 hebben sterke tegenstanders gehad dit najaar, zij waren een maatje te groot voor onze teams..

De F1 en F2 doen het allebei ook heel goed.. ze staan allebeide bovenaan.. F1 heeft nu 3 punten meer dan nummer 2 en F2 1 punt.. dus het blijft spannend met nog 3 ronden te gaan.. 28 november zijn de laatste speelrondes van deze teams..