Scoren om daarna Sinterklaas te kijken


Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tussen SDOL C1 tegen Blauw Wit C1 op het programma. Na het verlies van vorige week tegen SVVN C1 hadden we wat goed te maken.

Sinds lange tijd konden we weer 14 spelers op het wedstrijdformulier noteren. Maarten kon naar hard gewerkt te hebben aan het herstel van zijn liesblessure aansluiten waardoor de groep weer compleet is! 

De eerste helft ging redelijk gelijk op tussen beide partijen. Gelukkig konden we aan het eind van de eerste helft op een 1-0 voorsprong komen. Na een prima aanval met uiteindelijk een voorzet van Siem kon Julian koppend scoren. Een prima moment om de score te openen zo kort voor rust. 

De rust stond vooral in het teken van de legendarische woorden van Ruan. “zorg er nou voor dat jullie de voorsprong snel groter maken, anders kan het een lange tweede helft worden. Snel scoren zodat jullie nog op tijd zijn om Sinterklaas te kijken!” 

Zo gezegd zo gedaan! Na vroeg storen van Remon kon Sam de bal oppikken en met een mooi schot de 2-0 maken. De tweede helft was duidelijk voor SDOL. Zowel verdedigend als aanvallend waren we een stukje attenter waardoor Blauw Wit niet veel meer in te brengen had. Remon kon in de 60e minuut in een 1 op 1 situatie met de keeper zorgen voor de 3-0. Met iets meer geduld was het zeker mogelijk geweest om de voorsprong verder uit te breiden. 

Na het laatste fluitsignaal spoedde iedereen zich naar de kleedkamer om daarna zo snel mogelijk voor de buis te gaan zitten. Na een verdiende overwinning lekker naar de intocht van Sinterklaas kijken…. 

A.s. zaterdag spelen we thuis om 11.00 uur tegen Haarle C1.

Klik hier voor foto's van deze wedstrijd..