Aanstaande zaterdag 2 kampioenswedstrijden bij de jeugd


Zowel SDOL F2 als SDOL A1 kunnen aanstaande zaterdag kampioen worden in hun klasse..

Om 9 uur in de ochtend speelt SDOL F2 in Lemele hun wedstrijd.. Alle voorbereidingen zijn getroffen.. Spandoeken klaar, ouders en leiding enthousiast.. Jongens die er heel veel zin in hebben.. een wagen die besproken is.. nu alleen nog winnen.. want ze staan nu 4 punten boven de nummer 2, met nog 2 wedstrijden te gaan. Dus bij winst zijn ze verzekerd van het Kampioenschap..

Dan speelt SDOL A1 om 14.30 uur, ja je leest het goed om half drie wordt deze wedstrijd gespeeld. De aanvangstijd is veranderd omdat de oefenwedstrijd van het eerste niet doorging..

A1 is ook volop met de voorbereiding bezig.. er zijn van allerlei commissies e.d. opgericht.. om alles soepel te laten verlopen.. Rohda A3 is hun tegenstander zaterdag en zij zullen zich niet zo gewonnen geven, hebben ze laten weten.. maar mocht SDOL kampioen worden dan schuiven ze graag bij het feest aan.. We gaan voor een mooie sportieve strijd.. Kom deze jongens aanmoedigen en beleef een mooie wedstrijd mee!

F1, C3 en B2 zijn ook nog allemaal in de race want iedereen heeft vorige week gewonnen.. alleen is het bij hen nog iets langer spannend!! Succes allemaal en ik zeg zorg ervoor dat de punten in Luttenberg blijven of komen.. Wij zijn er klaar voor om de kampioenen binnen te halen dus doe je best!!

The place to be!!