De Kampioensstrijd blijft nog even spannend


Afgelopen zaterdag wisten zowel A1 als F2 niet te winnen.. ze speelden beide gelijk met 2-2 en daar hadden ze geen van beiden genoeg aan.. Dus de spanning blijft er nog even in zitten en aanstaande zaterdag hopen ze toch beide op de wagen te mogen.. Maar ook voor

F1 wordt het heel spannend komende zaterdag want bij gelijkspel of winst zijn zij ook kampioen.. ze staan nu 3 punten voor op de nummer 2.. Zij spelen uit tegen Blauw Wit uit Holten.. Veel succes dame en heren!!

Onze C3 doet het ook erg goed dit najaar.. ze staan nu op een gedeelde eerste plaats met Hellendoorn beide staan op 25 punten.. Alleen komt het bij evenveel punten op een doelsaldo aan voor een kampioenschap en dat heeft Hellendoorn hoger.. dus afwachten hoe de laatste wedstrijdronde gaat verlopen.. We wensen C3 veel succes aanstaande zaterdag!!

Onze B2 heeft een beetje pech met alle wedstrijden.. van de 10 speelronden zijn er 4 uitwedstrijden nog niet gespeeld.. En toch staan ze met hun 6 gespeelde wedstrijden al op een derde plaats en slechts 1 punt achter de koploper Haarle. Deze derby zou afgelopen zaterdag plaats moeten vinden maar door het natte veld is ook deze wedstrijd uitgesteld.. dit houdt in dat zij straks een aantal wedstrijden door de week moeten gaan inhalen en dus nog even wat langer in spanning gehouden worden.. Maar jongens en ga vooral zo door!!

Een overzichtje van de kampioenswedstrijden voor aanstaande zaterdag:

  9:00 uur    SDOL F2 - Wesepe F2

11:30 uur  Blauw Wit F1 - SDOL F1G

12:30 uur  SDOL C3G - OZC C5G

12:30 uur  Nieuw Heeten B1D - SDOL B2

14:30 uur  SDOL A1D - PH A3

Hierbij een fotolink van de wedstrijden van zaterdag 21 november van F1, C1, B1 en A1