4 jeugdkampioenen bij SDOL op 1 dag!!!

Vandaag was het een spannende dag op en rond het sportpark de Achterberg..

Het begon allemaal om 9 uur.. gelijk de eerste wedstrijd van deze dag was al een kampioenswedstrijd.. SDOL F2 tegen Wesepe F2.. Het bleef hier lange tijd 0-0.. waardoor er vele zenuwen bleven gieren zowel bij ouders, leiding als spelers.. kansen die er normaal ingaan gingen nu langs of over.. totdat de openingsgoal via de voeten van een speler van Wesepe in de goal van Wesepe beland.. het is 1-0 voor SDOL.. Niet veel later wordt ook de 2-0 gescoord.. en is het Kampioenschap een feit..

Daarna was het de beurt aan SDOL F1.. zij speelden een uitwedstrijd in Holten.. ook daar was het een erg spannende wedstrijd.. Zij hadden ook genoeg aan een gelijkspel maar winst is toch wenselijker.. door de spelertjes werd me verteld dat het een zware pot was.. maar ze wel gewonnen hadden met 3-2.. Dus ook voor hen gold een rondje door het dorp op de wagen..

Dan komt de leider van C3 naar me toe en meldt me dat er toch iets vreemds is gebeurd die ochtend.. hun mede koploper had vanochtend al verloren.. iets wat niemand had verwacht en nog opgerekend had.. iedereen werd opgetrommeld en er volgde een mooie wedstrijd.. bij gelijkspel was ook het Kampioenschap van C3 een feit.. Tot aan de rust bleef het echter 0-0.. wat de nodige spanning met zich meebracht.. maar uiteindelijk valt de eerste goal erin.. en staat SDOL voor met 1-0.. En door samen als team verder te spelen volgen er nog 2 en winnen ze uiteindelijk met 3-0.. super knap gedaan!!

Als laatste vandaag moest SDOL A1 hun wedstrijd spelen.. Na hun gelijkspel van vorige week tegen Rohda moest er vandaag gewonnen of wederom gelijk gespeeld worden.. Geen onmogelijke taak maar wel lastig want ze moesten nu tegen de nummer 2 die 5 punten achter hen stond met een wedstrijd minder gespeeld.. Dus volop aan de bak.. En dat deden de mannen.. en na een hele spannende strijd met zenuwslopende laatste minuten stond de teller na het eind signaal nog steeds op 0-0.. En dat betekende dat de 4de kamioen van deze dag een feit was.. Hoe gaaf is dat als je als vereniging gewoon 4 kampioenen hebt en weet dat er nog 1 kans maakt.. B2 speelt nog een aantal wedstrijden aangezien er een aantal afgelast waren.. zij hopen op 12 of 16 december kampioen te worden.. We willen hen veel succes wensen met de laatste wedstrijden..

Alle kampioenen namens SDOL van harte gefeliciteerd we zijn er trots op dit binnen onze vereniging te bereiken..

Bij de fotolinken staan uitgebreidere verslagen..

Foto's F1,     Foto's F2,     Foto's C3,   Foto's A1