Maandag 14 december JONG SDOL – Lemelerveld A1

Op maandag 14 december staat er een mooie wedstrijd op het programma op ons eigen sportpark. Er wordt namelijk een oefenwedstrijd gespeeld tussen jong SDOL en Lemelerveld A1.

Het team van Jong SDOL zal bestaan uit spelers uit onze A1 en het 1e en 2e elftal. Doel van de wedstrijd is om onze jeugdspelers alvast te laten wennen aan de wedstrijdbeleving van het seniorenvoetbal. Dit betekent o.a. dat onze hoofdtrainer Hendri Zwinselman aanwezig zal zijn. De voorbereiding op de wedstrijd zal precies het zelfde zijn als de voorbereiding van het eerste elftal op zondag.

De tegenpartij, Lemelerveld A1 speelt momenteel in de 4e divisie. Dit betekent dat er wel wat gevraagd wordt van onze jongens. Een mooie uitdaging dus! En daar kan het team best wat aanmoediging bij gebruiken. Kom dus kijken en moedig onze jongens aan!

Datum: Maandag 14 december